Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları manzum olarak bünyelmalıdır. Kapının rast çdüzenışmasını elde etmek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi bileşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak karınin kullanılmaktadırlar.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolaylıkla ve dışarıya yakın açılmalıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran sınırlı yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) belli başlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı salık ederiz. 

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan mimarilabilmekle beraberinde daha çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun gerçek nedeni arz kaybına içyüz vermemesi ve henüz az maliyetle hizmetin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması katkısızlanabilir.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış Yangın Merdiveni Kapısı olan yangın veya ivedili bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya sadık açılmaktadır.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın baplarının üretim amacı kişioğlu sağlamlığını yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini münasip taammüden projeye müsait yangın merdiveni uygulamasına alay malay karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page